IL NESTRI MENÙ
Il nestri menù dal moment, simpri inzornât!
Par Scomençâ
Bleòns di Pes Marinât
A tôr cun las Saradeles in saôr
Pes di Mont passât pal Bosc e cuince di Sardôns
Capes dal Pelegrin tal ort…Roses di cocins e sîr di Lat
Il Mâr tal Zuf dai nonos
Pestât di Manç cun tantes cuinçes
Dal Curtîl.. Faraone e Zespes e Noles
Spetant il bulît…Lenghe e Pevaron cul kren
Capucìn furlan
Polente Cuinciade…daûr stagjon
“Cais”
Prins
Macarons di Bacalà, Porcins e Orâr
Pès cu las scusses, rîs di Sepes cun la cuviarte di Murano
Paste sglonfade di Montasio, fasûi e Trifule Nere
Blecs di Pan e Timo, Cenglâr e Ai salvadi
Macarons di Zespes
Cjarsons Salats o Dolçs
Seconts
Il Calamâr sglonfat a si fume un sigâr
Seabass and Artichoke
Salvadi, Pomes e Murùcules
Stole di Agnel ‘te gridele o ‘tal fôr
Cuesse di Ocje in muel ta la so cuince
La Cjar di None Isuline e Cartufules ‘tal Ont
Ombul di Bo cui odôrs
Nobiltât di Manç cence uès
Nobiltât di Manç cul uès
Dolçs
Blavins
Sfei di Fretae dolce Dorade o Flamade
Strùcul al nestri mût
Cjocolate cjoche di Limon e profum di Osmarin
Cjastinis e pomulutes neres
Coco e Licuirizie
Tiriti sù
Un Lamp di Frêt