IL NESTRI MENÙ
Il nestri menù dal moment, simpri inzornât!
Par Scomençâ
Bleòns di Pes Marinât
Fruçons di Gjambars in ros: Campari e Ravanei
Pes di Mont, cuince di Sardôns, Cisarôns e Faves
Capes dal Pelegrin ‘tal strop di Cauliflor
Sgombro pognet sun tun taront di Cartufules e Limon
Pestât di Manç cui flocs di Blave e atres cuinçes
Ilusion di Fretae
Ce Raze di Fiât cu le civole
Il Purcitùt al rime tal toc’ di Gridele cu las Vuaìnes
Polente Cuinciade…daûr stagjon
“Cais”
Prins
Rafioi di Brancin, Pontis di Cicorie e Mandarin
Mignestre di Pès cu las scusses e rîs di Sepes
Rafioi di Verges Brustulides e Tocj di Purcit Salvadi
Paste in pins all’ “Amatriciana”
Macarons di Zespes
Cjarsons Salats o Dolçs
Seconts
Dal Pessâr, cui Sparcs sot une coltre di tartufo neri
Talpes di Folp Bronzades e Articiocs
Pes a losanghe, mandules e indivie
Salvadi, Pomes e Murùcules
Stole di Agnel ‘te gridele o ‘tal fôr
Vidiel vistût d’unviâr
La Cjar di None Isuline e Cartufules ‘tal Ont
Ombul di Bo cui odôrs
Nobiltât di Manç cence uès
Nobiltât di Manç cul uès
Dolçs
Blavins
Sfei di Fretae dolce Dorade o Flamade
Strùcul al nestri mût
‘Zûc di creme caramelade e cjocolate
Soflon di Triscules e Limon
Dolç di Paîs lontans
Cjapiel dal lat di Cjavre cuet e sope di passiòn
Un Lamp di Frêt