IL NESTRI MENÙ
Il nestri menù dal moment, simpri inzornât!
Par Scomençâ
Bleòns di Pes Marinât
Gjambars crûts…ros e blu
Pes di Mont, cuince di Sardôns, Cisarôns e Faves
Capes dal Pelegrin inte sparghine
Folputs Sapulîts dal Sclopit e Cuince di Mâr
Pestât di Manç cui flocs di Blave e atres cuinçes
Ilusion di Fretae
Va davôr il Troi…impensiti las melanzanis a la Parmesane
Il Purcitùt al rime tal toc’ di Gridele cu las Vuaìnes
Polente Cuinciade…daûr stagjon
“Cais”
Prins
Cidule di Vuardi al Pomodoro e Ton tic tac
Pès cu las scusses, rîs di Sepes in Profun di Saût
Rafioi di Sparcs e Rondeles di Cunin
Blecs di Pan e Timo, Cenglâr e Ai salvadi
Macarons di Zespes
Cjarsons Salats o Dolçs
Seconts
Brancin inneât tal sugo
Sepes e sclipignades di Colôrs
Pes a losanghe e Melanzanes in plui manieres
Salvadi, Pomes e Murùcules
Stole di Agnel ‘te gridele o ‘tal fôr
Vidiel e toç di Ton
La Cjar di None Isuline e Cartufules ‘tal Ont
Ombul di Bo cui odôrs
Nobiltât di Manç cence uès
Nobiltât di Manç cul uès
Dolçs
Blavins
Sfei di Fretae dolce Dorade o Flamade
Strùcul al nestri mût
‘Zûc di creme caramelade e cjocolate
Soflon di Triscules e Limon
Dolç di Paîs lontans
Cjapiel dal lat di Cjavre cuet e sope di passiòn
Un Lamp di Frêt