IL NESTRI MENÙ
Il nestri menù dal moment, simpri inzornât!
Par Scomençâ
Bleòns di Pes Marinât
Brôt di Polente e Sepes fumades
Sturion in Rôs e articjocs citrics
TicTac di Ton a primevere
Gjambar di aghe miscliciade e verdures mesadades ta maionese
Manç tai prâts sflorîts
Ilusion di Fretae
Raze e Narançes
Code di Manç e mei al pomodoro
Polente Cuinciade…daûr stagjon
“Cais”
Prins
Sfregolos, mignestre di Tocai e Canestrei
“Gransevola de Gravo” te Paste e menades di cicorie
Paste sglonfade di Montasio, fasûi e Trifule Nere
Paste jemplade di Salvadi, sot la coltre di Mîl e Spongje
Macarons di Zespes
Cjarsons Salats o Dolçs
Seconts
Gjambes di Folp ‘ta gridele e Radic Rôs
Ce ca nus dâ il Mâr e mesedance di ort
Pes di mârs lontâns ‘tal ort di cjase
Stole di Agnel ‘te gridele o ‘tal fôr
Vidiel ala Nando
Salvadi, Pomes e Murùcules
Cjavret di Isuline
La Cjar di None Isuline e Cartufules ‘tal Ont
Ombul di Bo cui odôrs
Nobiltât di Manç cence uès
Nobiltât di Manç cul uès
Dolçs
Blavins
Sfei di Fretae dolce Dorade o Flamade
Strùcul al nestri mût
Cjocolate e Nolis
Sfueade di Pomulutis di Bosc
Dolç fof di Ananas e caramel salât
Tiriti sù
Un Lamp di Frêt